Monday, May 11, 2009

Happy Mom's day


Salam...ni anak yati Alya Firzanah bt Mohd Firdauz, sempat la pas abis final exam tu gi tgk die dgn abg. Dah besar ckit hehe..semoga jd mama n papa yg terbaik! Selamat Hari Ibu ;-)
To mom..semoga kasih sayang akan berkekalan sampai ke akhir hayat..amin!!! Akak sefamily balik weekend lepas, bw sekali Aza ( Damia's babysitter). Aza org kuat yg tolong sama2 bt hantaran nanie. Tq so much..skrg dah settle siapkan hantaran cume coklat, kek n sirih junjung jer. Abg pun dtg weekend lps nak book hotel untuk family dan kwn2. Alhamdulillah semua selesai maybe dah 80% la. Kad undangan pun dh diedarkan last week.

1 comment:

Dewi Aja said...

Hello! Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)